In mijn praktijk werk ik enkel met hoogstaande en kwaliteitsvolle producten. Ik sta je graag bij met een uitgebreid en persoonlijk advies in de zoektocht naar het perfecte product.

Body & Bess is een 100% belgisch bedrijf. Met natuurlijke huidverzorgingsproducten met een hoge concentratie aan natuurlijke actieve bestanddelen, die de huidweerstand verbetert, de celgroei stimuleert en een bescherming en herstelling geeft aan de huid. Geen parabenen en niet getest op dieren.

Alles is op basis van frambozenpitolie en frambozenpitjes.

Deze producten zijn geschikt voor :

  • Hydro sensitive huid (droge, gevoelige, veeleisende huid)
  • Skin control (gemengde en onzuivere huid)
  • Diabetici
  • Oncologische patiënten (kanker)

HFL laboratories is de specialist  op het gebied van probleemoplossende voet en lichaamsverzorging.  Jarenlang onderzoek en praktijkervaring staat centraal. Dit heeft geleidt tot de ontwikkeling van betrouwbare en doeltreffende producten die zowel voor dagelijkse verzorging als bij huid en nagelproblemen gebruikt kunnen worden. Dit allemaal dankzij het gebruik van klinisch reine stoffen en zonder het gebruik van antibiotica of hormonen.

Wil je graag je lichaam en voeten goed verzorgen ? Of zit je met een huid of nagelprobleem waar je de beste producten voor zoekt ? alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en zijn tevens te gebruiken voor kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.

Exclusief verkrijgbaar bij uw professional.

Magnesium is één van de belangrijkste mineralen in ons lichaam en is verantwoordelijk voor 327 lichaamsprocessen. Magnesium is naast zuurstof en water de derde levensbehoefte van het lichaam. Het is wetenschappelijk bewezen dat het een ontspannende werking heeft op spieren en het zenuwstelsel, zorgt voor soepele gewrichten, geeft meer energie, minder stress en zorgt voor een heerlijke nachtrust. Bovendien stimuleert het vetverbranding, verbetert het de huid en helpt het tegen huidaandoeningen zoals psoriasis of eczeem.

Maar ongetwijfeld zul je al vaker gehoord hebben over magnesium. Het grot verschil met de producten van Permsal, is dat de magnesium via de huid wordt opgenomen en niet via pillen of drankjes. Het kan lokaal aangebracht worden voor snel resultaat. Dat magnesium meer effectief via de huid kan worden opgenomen is wetenschappelijk bewezen.